Tarieven

Tarieven

De werkzaamheden van Videoflits worden in rekening gebracht op basis van begroting/nacalculatie. Ook het afspreken van een vaste prijs behoort tot de mogelijkheden indien de inspanningsverplichting vooraf goed te voorspellen en dus te calculeren is.

Videoflits-productie
Voor de voorbereiding (o.a. een eenvoudig draaiboek) wordt minimaal één uur in rekening gebracht. Het standaard uurtarief bedraagt € 55,00. Voor montage geldt een uurtarief van € 65,=. Voor elk opname uur wordt ook één montage uur in rekening gebracht.
De minimale kosten voor een Videoflits bedragen minimaal € 130,=.
Eventuele reiskosten naar de opnamelocatie worden à € 0,25 per km in rekening gebracht,


Inrichten Youtube-kanaal
Youtube leent zich uitstekend voor het communiceren van uw videoflitsen. Mocht uw organisatie nog niet over een Youtube-kanaal beschikken, dan is Videoflits graag bereid dit kanaal voor u in te richten, al dan niet gebruikmakend van door u ter beschikking gestelde bedrijfslogo’s en/of banners. Ook voor deze werkzaamheden geldt een vast tarief van € 37,50 per uur.


Videoband digitalisatie (zakelijk & Privé)
Video digitaliseren naar harddisk, DVD en Blue-ray.
Prijzen zijn per uur bespeelde video inclusief BTW.

Video digitaliseren: DVD / Harddisk (SD) Blue-ray / Harddisk (HD*)
Starttarief per tape tot 2 uur  €        22,00  €    32,00
overzetten extra uur  €          9,00  €    15,00
Extra kosten bij meer dan 1 tape op aparte DVD /Blue-ray  €        22,00  €    32,00
schakelkosten bij meer dan 1 tape  €          2,00  €      2,00

Beelden komen van: VHS, VHS-C, S-VHS, Video-8, Hi8, Digital 8, Mini DV, Memorycards, SD en mini SD cards. Ook het video 2000 systeem doen wij.

 

NB.
De harddisk is niet in de prijs inbegrepen en dient door opdrachtgever vooraf ter beschikking te worden gesteld en dient geformateerd te zijn op NTSC.

* – Bij video heeft HD alleen meerwaarde als de video (bronmateriaal) ook in HD is opgenomen

Videoregistratie

Het vastleggen van speciale gebeurtenissen in zowel zakelijke als privé sfeer. Dit kan variëren van huwelijk, jubileum, verjaardag tot een registratie van een begrafenis. hiervoor wordt een vaste prijs van te voren afgesproken en is afhankelijk van uren en afstand.