Bedrijfsimpressies

Klik op het plaatje om naar de impressie te gaan.

onder de linde

Impressie van Onder de Linden. Een restaurant in het centrum van Oisterwijk dat uitkijkt op de aloude lindeboom achter het raadhuis

Knus plaatje

Een impressie van Knus dinercafe te Boxtel. Een druk bezocht restaurant gerund door Frank & Monique. Een gezellig restaurant. Ook een aparte zaal, genaamd “de huiskamer”, ideaal voor een gesloten feestje.

LogoHome127

Puur Structuur stelt zich voor. Een bedrijf dat aan personal coaching doet om de persoonlijke werkplek productiever en aangenamer te maken. Een productie van Videoflits.

Logo

Het tekstbureauĀ stelt zich voor. Een bedrijf dat teksten op diverse fronten maakt. Een productie van Videoflits.

LOGO

Tabaksspeciaalzaak Paymans uit Oisterwijk is niet alleen tabak, ze zijn ook gespecialiseerd in koffie en thee. Voor een goede smaak kunnen ze erg goed advies geven. Zelfs een unieke smaak kunnen ze maken gericht op uzelf of evenement. Over elektrische roken, hetĀ  toekomstige roken, weten ze u ook veel te vertellen.
Dit is een productie van Videoflits.nl.

.titelplaatje

Een kort filmpje van Denksportcentrum in de Molenstraat 12 te Berkel-Enschot. Hier worden alle vormen van denksport gedaan, van kaartspelen tot en met schaken. In dit filmpje richten we ons op de bridgeclub Edelweiss. Hier staan Karin en Peter garant voor een huiselijke sfeer.